Nu är julen nära

Idag tog jag och brossan tåget till Ronneby och pappa. Gick till maxi för en stund sedan och handlade lite julklappar till min mamma och brossa. Det blev skivan Enja till mamma och Transformers filmen till brossan.
Imorgon ska jag, syrran och Emilia dra till stan och titta lite i affärer, tänkte att jag kunde lukta på lite parfymer när jag ändå är där.




Men vafan är det som händer?!

Världens sjukaste dag idag! gick ner som vanligt för att fixa mig, sen så kom jag på tanken att tänk om dom skulle sätta igång den där undergångs maskinen igen och sen så jävlar börjar allt och skaka och en massa! jag tänkte bara, men jag vill ju inte dö nu! haha, sen får jag lite panik och springer ut till Ida och frågar vad de var som just hände och hon fattade nada med. Satte på radion sen så fick jag veta att det hade varit jordbävning :O herregud vilken morgon..


Sen har jag kommit på att jag kanske är bra på en sak, sminka folk :)








Åh, vad jag gillar den.

Först ska jag bara säga att jag har då aldrig turen på min sida..och sen, asså detta kan vara en av den bästa reklamen jag någonsin har sett. Jag vet att många inte gillar bögar och så men denna reklamen säger faktiskt jättemycket och den har en så bra handling.
En av dom bästa reklamerna helt enkelt (:

kunde tyvärr inte lägga in ett youtube klipp men kolla länken:
http://www.youtube.com/watch?v=alllxxM6vBE&feature=related

Om man kunde ha turen med sig för en gångs skull!

Hejsan!

Sitter i skolan nu och läser lite bloggar:) är med och tävlar om en klänning hos Engla´s Showroom det är just den svarta klänningen som jag har bloggat om innan! om jag skulle vinna den så skulla jag bli jätteglad, alltså jag skulle hoppa upp och ner som när man var liten och fick den fina dockan man önskat sig i julklapp. Jag håller tummarna tills kl 23.59 i kväll.

Ha en underbra dag!<3










Nu vet du vad jag önskar mig Tomten


Söndag snart Måndag

Igår var en sån tråkig dag, Ida var i stockholm och jag satt hemma själv med mamma. Kl. 20.00 ringde syrran att dom hade kört fel så det tog lite längre tid att komma hem än planerat...Vi hämtade Ida och när vi var hemma tittade hon, Felicia och jag på "låt den rätte komma in"! mycket bra film, så för er som inte sett den, SE DEN! (:
Fixade buren till Foxy Cleopatra idag för jag kände att det behövdes.










stämning och harmoni

Härligt att det äntligen är helg! och jag känner verkligen för att shoppa julklappar imon till syskonen. Mamma och jag drar till kristianstad imon nämligen så då får man passa på att  handla:) hoppas att ni har en trevlig och mysig fredagskväll, för det har jag. Ska tända mina ljus nu och läsa en bok.

















Cute




Hittade dom här två supersöta klänningarna på Nelly.se!
Julklapp nästa, ja tack <3



RSS 2.0